ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΑΦΟΙ ΜΠΙΝΤΑΚΟΥ
Υπεργολαβίες Οικοδομών - Χτισίματα - Σοβατίσματα Αθήνα Αττική

Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΜΠΙΝΤΑΚΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στις οικοδομικές εργασίες, προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις για την κατασκευή και την ανακαίνιση οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική.

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στις οικοδομικές εργασίες, καθώς και εξειδικευμένα συνεργεία, τα οποία αποτελούνται από έμπιστους και υπεύθυνους τεχνίτες, μπορούμε να αναλάβουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που σχετίζονται με ελαιοχρωματισμούς, εσωτερικά και εξωτερικά κάθε κτιρίου, μονώσεις κτιρίων, χτισίματα και σοβατίσματα.

ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
στέγες, πέργκολες, μπετά, πεζοδρόμια αλλά και την πλήρη ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, με το κλειδί στο χέρι.
 

 


 

 
 
Σε όλους τους πελάτες μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και χωρίς κακοτεχνίες. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας ενώ παράλληλα φροντίζουμε ο χώρος εργασιών να διατηρείται απόλυτα καθαρός.

Επιθυμώντας να σας προσφέρουμε πάντα μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες για τον ελαιοχρωματισμό ή την ανακαίνιση του χώρου σας, δεν αναπαυόμαστε ποτέ, αλλά φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και των ανακαινίσεων. 

Έτσι, μένουμε διαρκώς ενήμεροι για νέες μεθόδους και πρακτικές που θα επιφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στις οικοδομικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Αθήνα και σε όλη την Αττική στοχεύοντας πάντα στην πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.

 


 

Κύριος στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε άμεσα σε όλες τις ανάγκες οποιουδήποτε έργου καλούμαστε να αναλάβουμε, αλλά και να το φέρουμε σε πέρας πάντα μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για μία δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας, ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις
προτάσεις μας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα και όλη την Αττική.